Steenstrips: de nieuwste trend in huis

Steenstrips van natuursteen of betonlook


De steenstrips zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen, authentieke dessins en kleuren.

Bij de moderne versie hebben de strips vaak een natuursteen of een betonlook maar er zijn ook andere steenstrips op de markt van leisteen of met een rotsblok uiterlijk, er zijn zelfs steenstrips van gips. Mensen plaatsen ook vaak steenstrips in een nieuwbouw huis, de strips geven het natuurlijke effect van een oude boerderij ergens op het platteland. 


Steenstrips zijn een meerwaarde voor je woning

Een muur met steenstrips is overal mogelijk, in de badkamer, gang of keuken is het een meerwaarde voor je woning. Iedere wand met steenstrips is uniek en weer anders en het lijkt alsof je een natuurlijke muur in je huis hebt gemetseld. 

Het plaatsen van steenstrips

Plaats de steenstrips op een schone, vlakke en draagkrachtige ondergrond. Het enige dat je nodig hebt om de steenstrips aan te brengen, is lijm en misschien een voorstrijkmiddel. Je hoeft dus zeker geen ervaren metselaar te zijn om je muur met steenstrips te verfraaien, de meeste steenstrips hoeven ook niet gevoegd te worden. Je begint altijd onderaan. Als je een mooie vlakke vloer hebt, breng je de eerste rij strips aan, gelijk met de vloer. Als de vloer niet helemaal vlak is monteer je een lat op de muur helemaal waterpas en ga je van daaruit verder naar boven werken. Controleer iedere rij nog een keer extra met een waterpas.

Bent u op zoek naar een goede klusjesman? Wij plaatsen o.a. steenstrips maar u kunt ons ook bellen voor een andere klus, Klusbedrijf Karweiklus heeft voor iedere klus een goede vakman. Bel  voor  gratis advies en een vrijblijvende offerte:


06 48 22 87 49
of stuur een email met uw wensen naar: info@karweiklus.nl